Dasar Privasi

Maklumat Am

Laman web Pusat Penyelidikan Perkembangan Kanak-Kanak Negara https://ncdrc.upsi.edu.my ialah laman web rasmi Pusat Penyelidikan Perkembangan Kanak-Kanak Kebangsaan (NCDRC) . Objektif laman web ini adalah untuk menyediakan pintu masuk untuk komuniti akademik dan awam kepada sumber maklumat yang diiktiraf secara rasmi oleh Pusat melalui pautan dan mekanisme navigasi dan untuk menyediakan kandungan dan pautan yang tepat pada masanya kepada berita dan acara yang menarik minat umum mengenai Pusat Penyelidikan Pembangunan Kanak-kanak Kebangsaan. . Pelawat berikut disasarkan terutamanya: bakal pelajar, pelawat/ibu bapa, kakitangan/ pelajar dan komuniti.

Maklumat Semasa

Pusat tidak boleh dan tidak menjamin bahawa maklumat pada pelayan ini adalah benar-benar terkini, walaupun segala usaha telah dilakukan untuk memastikan maklumat yang dipaparkan dalam laman web Pusat adalah tepat atau terkini. Center berhak untuk melakukan perubahan pada bila-bila masa, dan tanpa notis, pada kandungan tapak web dan tidak boleh dipertanggungjawabkan untuk kandungan di dalamnya.

Hak Cipta

Semua teks, imej, logo, video, dokumentasi dan maklumat yang terkandung di laman web rasmi Pusat Penyelidikan Pembangunan Kanak-kanak Kebangsaan adalah harta intelek NCDRC. NCDRC berhak untuk memadam atau membuat fail tidak boleh diakses yang mengandungi bahan yang melanggar undang-undang atau dasar NCDRC yang berkenaan. Reka bentuk, gambar dan logo yang digunakan pada tapak Web tidak boleh disalin dan digunakan atau disiarkan oleh mana-mana orang atau entiti lain, termasuk unit/pejabat lain NCDRC tanpa kebenaran NCDRC.

Dasar Privasi

Privasi Anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan sebarang maklumat yang diserahkan oleh pelawat. Jika anda memilih untuk mendaftar dan berurus niaga menggunakan laman web kami atau menghantar e-mel yang menyediakan data yang boleh dikenal pasti secara peribadi, data ini boleh dikongsi di mana perlu dengan jabatan Universiti lain untuk memberi perkhidmatan kepada anda dengan cara yang paling cekap dan berkesan. Contohnya mungkin dari segi menyelesaikan atau menangani aduan yang memerlukan peningkatan kepada jabatan lain.

Maklumat Dikumpul

Tiada maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi dikumpulkan semasa menyemak imbas tapak web kecuali maklumat yang anda berikan melalui ulasan.

Pautan Laman Web

Tapak web universiti mengandungi pautan ke tapak web lain, kedua-dua organisasi Kerajaan dan Bukan Kerajaan. Dasar privasi ini hanya terpakai pada laman web kami dan anda harus sedar bahawa tapak lain yang dipautkan oleh tapak web mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan kami amat mengesyorkan agar anda membaca dan memahami penyata privasi setiap tapak Universiti tidak membuat sebarang jaminan bahawa maklumat yang terkandung di tapak yang dipautkan ke laman web ini, adalah lengkap, tepat atau terkini; dan Universiti tidak bertanggungjawab ke atas hasil pergantungan pada mana-mana maklumat sedemikian (termasuk kehilangan keuntungan, kehilangan peluang, kehilangan perniagaan dan kerugian berbangkit).

Kuki

Tapak web tertentu menjana ‘kuki’, yang dikumpul oleh pelayan web untuk membolehkan mereka mengenali lawatan anda pada masa hadapan. Kuki ini tidak dirakam secara kekal dan ia tidak disimpan pada pemacu keras komputer anda. Anda boleh memadamkan kuki menggunakan tetapan pelayar web (Internet Explorer, Mozilla Firefox dll).

Perubahan Dasar

Jika dasar privasi ini berubah dalam apa jua cara, ia akan dikemas kini pada halaman ini. Menyemak halaman ini dengan kerap memastikan anda dikemas kini tentang maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan apa, jika ada, ia dikongsi dengan pihak lain.